Snart vil vi ikke lenger være å støtte nettleseren du bruker til å nyte vår chat erfaring. Oppdater til den nyeste Chrome eller Firefox for å hindre fremtidige avbrudd.

Oversikt

ICF Technology, Inc. (heretter også "Selskap", "oss", eller "vi") respekterer ditt personvern og forplikter seg til å beskytte det gjennom vår overholdelse av de retningslinjer og prosedyrer som er nevnt i denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen beskriver typer opplysninger vi innhenter fra deg eller som du måtte oppgi når du besøker nettstedene våre, og våre metoder for å innhente, bruke, opprettholde, beskytte og videreformidle disse opplysningene. Som benyttet i denne personvernerklæringen, betyr «personlig informasjon» informasjon som gjelder en person og som identifiserer denne personen, enten direkte eller indirekte, som for eksempel navnet ditt eller kontaktinformasjonen din.

Denne personvernerklæringen gjelder for informasjon vi innhenter på alle de følgende måter:

 • a. På hvilken som helst av nettstedene våre.
 • b. I e-post, tekst og andre elektroniske meldinger mellom deg og Selskapet.
 • c. Frakoblet internett, som når du ringer våre ansatte i kundeservice eller sender fysisk post til oss.
 • d. Når du bruker annonsene og applikasjonene våre på tredjeparts nettsteder og tjenester, dersom disse applikasjonene eller annonsene inkluderer linker til denne personvernerklæringen.
 • e. Informasjon du oppgir til oss når du ber om tjenester.

Les denne personvernerklæringen nøye for å forstå våre retningslinjer og prosedyrer vedrørende personopplysningene dine og hvordan vi behandler dem. Dersom du ikke er enig med retningslinjene og prosedyrene våre, har du som valg å slutte å bruke nettstedene våre.

Ved å bruke nettstedene våre og opprette en konto, erkjenner du at du har lest gjennom denne personvernerklæringen og samtykker i vilkårene beskrevet i denne personvernerklæringen og i våre Vilkår. Dersom du ikke er enig i retningslinjene og prosedyrene våre, må du be oss om å slette kontoen din og du må ikke bruke nettstedene eller tjenestene våre.

Mindreårige under 18 år

Nettstedene er ikke ment for og skal ikke brukes av noen under en alder av 18 år. Ingen under 18 år kan oppgi noe informasjon til eller på dette nettstedet og skal ikke bevisst bruke noen av nettstedene våre. ICF Technology, Inc. innhenter ikke forsettelig kontakt- eller personopplysninger fra personer under 18 år. Nettstedene våre er ikke tiltenkt for å be om noen type informasjon fra personer under 18 år, og vi har utformet nettstedene våre slik at de blokkerer godkjennelsen vår av informasjon fra personer under 18 år der informasjon relatert til alder blir etterspurt.

Medlemsområder i ICF Technology, Inc. kan inneholde innhold som vurderes støtende for noen og er utilgjengelig for personer under 18 år ved hjelp av en standard sikkerhetsmur for kredittkort, som anbefalt av Communications Decency Act. Gjennom svindel eller bedrageri er det mulig at vi mottar informasjon oppgitt til oss eller som tilhører mindreårige under en alder av 18 år. Dersom vi blir underrettet om dette og det blir bekreftet, sletter vi informasjonen fra serverne våre umiddelbart. Dersom du ønsker å underrette oss om at vi har mottatt informasjon fra mindreårige, send oss en e-post til supportstreamate.com.

Opplysninger vi innhenter om deg og hvordan vi innhenter den

Vi henter inn ulike typer opplysninger fra og om brukere av nettstedet vårt, inkludert opplysninger:

 • a. hvorav du kan identifiseres som person, som navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer, eller noe annet kjennemerke av hvilket du kan kontaktes på nett eller i frakoblet modus («personlige opplysninger»):
 • b. som handler om deg men som ikke identifiserer deg som person, som hvilke språk du snakker eller kan lese, og
 • c. om internettilkoblingen din, utstyre du bruker for å få tilgang til nettstedene våre og brukerinformasjon.

Vi innhenter disse opplysningene:

 • a. direkte fra deg når du oppgir dem til oss.
 • b. automatisk når du navigerer på siden. informasjon innhentet automatisk kan omfatte informasjon om bruk, IP-adresser, og informasjon innhentet gjennom informasjonskapsler, skjulte sporingsbilder og annen sporingsteknologi.
 • c. fra tredjeparter, som for eksempel, forretningspartnere.

Informasjon du oppgir til oss

Besøkende

Registrerte brukere («Brukere»)

Når du blir Bruker hos oss, oppgir du personopplysninger som følgende:

 • • Kontorelaterte opplysninger For å opprette en konto og/eller laster opp videoer må du oppgi visse typer opplysninger, inkludert ditt brukernavn, din e-postadresse, et passord, og fødselsdatoen din. Vi tillater deg å sende inn ekstra opplysninger inkludert ekstra kontaktopplysninger, inkludert telefonnummer. Du kan oppgi andre opplysninger om deg selv i forbindelse med henvendelser til kundeservice eller annen kommunikasjon med oss.
 • • Korrespondanse Registre og kopier av korrespondansen din (inkludert e-postadressen din), dersom du kontakter oss.
 • • Informasjon om transaksjoner: Økonomiske opplysninger som innhentes brukes til å sjekke om brukerne er kvalifisert til å registrere seg og for å sende regninger til brukerne for produkter og tjenester. Betalingsopplysninger innhentes imidlertid direkte fra betalingstilbyderne våre og verken mottas eller lagres av ICF Technology, Inc..
 • • Søk: Søk du foretar deg på nettstedene våre.

Informasjon vi innhenter gjennom teknologi for automatisk datainnsamling

AEtterhvert som du navigerer gjennom og bruker nettstedene våre, kan vi bruke teknologi for automatisk datainnsamling for å innhente visse typer opplysninger, som ikke er knyttet til brukerprofilen din på portalen vår, om utstyret ditt, handlingene dine på nett, og mønster, inkludert:

 • • brukerinformasjon: Vi kan innhente informasjon om din bruk av nettstedet til ICF Technology, Inc., inkludert historikken om det du får tilgang til, ser på og kjøper på alle nettsteder til ICF Technology, Inc.
 • • automatisk informasjon Når du besøker ICF Technology, Inc., kan serverne våre automatisk registrere visse typer informasjon som nettleseren din sender ut. Dette kan omfatte dine aktiviteter, din IP-adresse, type nettleser, språk til nettleseren, URL referrer, plattformtype, domenenavn, dato-/tidsstempel, og relatert metadata.

Vi kan også bruke denne teknologien for å innhente opplysninger om aktivitetene dine på nettstedene våre og/eller på partnerne våre sine nettsteder over tid, og på nettsteder til tredjeparter eller andre nettjenester (sporing av opptreden).

Opplysningene vi innhenter automatisk kan inneholde personlige opplysninger eller vi kan opprettholde dem eller assosiere dem med personopplysninger vi innhenter på andre måter eller mottar fra tredjeparter. Det hjelper oss å forbedre nettstedene våre og å levere bedre og mer personlig tilpassede tjenester, inkludert ved å gi oss mulighet til å:

 • a. vurdere størrelsen på publikum og brukermønster.
 • b. lagre informasjon om dine preferanser, noe som tillater oss å tilpasse nettstedene våre i henhold til dine spesifikke interesser.
 • c. sette fart på søkene dine.
 • d. gjenkjenne deg når du kommer tilbake til nettstedene våre.

Teknologien vi bruker for denne automatiske innhentingen av data kan omfatte:

 • a. Informasjonskapsler. En informasjonskapsel er en liten fil som er plassert på harddisken på datamaskinen din. Du kan nekte å akseptere informasjonskapsler ved å aktivere de riktige innstillingene i nettleseren din. Dersom du imidlertid velger denne innstillingen får du kanskje ikke tilgang til ulike deler av nettstedene våre. Med mindre du har justert innstillingene i nettleseren din slik at den avslår informasjonskapsler, vil nettstedene våre lagre informasjonskapsler når du besøker nettstedene for første gang og når du velger visse alternativ på nettstedene, som for eksempel å logge inn.
 • Skjulte sporingsbilder. Sider på nettstedene og e-postene våre kan inneholde små elektroniske filer bedre kjent som skjulte sporingsbilder (også kalt clear gif, pixel tag og single-pixel gifs), som tillater Selskapet å gjøre visse ting, som for eksempel å telle brukere som har besøkt disse sidene eller åpnet en e-post, og for annen statistikk relatert til nettstedet (for eksempel, å registrere populariteten av et visst nettinnhold og å verifisere integriteten til systemet og serveren).

Slike opplysninger vil kun innhentes av ICF Technology, Inc. og er utelukkende til bruk for ICF Technology, Inc. og pålitelige partnere, inkludert våre tjenestetilbydere, underdatabehandlere og markedsførings- og reklamepartnere. Når vi ber om opplysninger som ikke er nødvendige for at vi skal kunne innfri våre løfter til deg, vil du bli underrettet om at denne type informasjon er valgfri og du får velge ikke å oppgi den.

Spesielle kategorier for personopplysninger

Sensitive personlige opplysninger omfatter: opplysninger som røper rase eller etnisk bakgrunn, politiske meninger, religiøs eller filosofisk tro, medlemskap i fagforening, behandling av genetisk eller biometrisk informasjon som har til hensikt å identifisere en individuell fysisk person, opplysninger om helse, opplysninger om en fysisk persons sexliv eller seksuelle legning, og i noen tilfeller, personnummer eller økonomiske opplysninger. Noen opplysninger innhentet av ICF Technology, Inc. kan brukes til å forutse hva som kan anses som sensitive opplysninger, inkludert opplysninger vedrørende en fysisk persons seksuelle preferanser.

Analyse og anonymisering

Vi har iverksatt elementer av Google Analytics kjent som Google Analytics Demographics and Interest Reporting. Du kan trekke deg fra Google Analytics for Display Advertising og tilpasse annonser i Google Display Network ved å bruke innstillingene for annonser i Google. I tillegg kna du bruke Google Analytics Opt-Out Browser Add-on for å slå av sporing fra Google Analytics. Vi bruker opplysningene vi får fra Google Analytics Demographics and Interest Reporting for videre utvikling og forbedring av produktene våre.

Bruk av informasjonskapsler av tredjeparter og annen sporingsteknologi

Noe innhold eller applikasjoner, inkludert annonser, på nettstedene våre betjenes av tredjeparter, inkludert annonsører, annonsenettverk og -servere, tilbydere av innhold og tilbydere av applikasjoner. Disse tredjepartene kan bruke informasjonskapsler alene eller sammen med skjulte sporingsbilder eller annen sporingsteknologi for å innhente informasjon om deg når du bruker nettstedene våre. Informasjonen de innhenter kan assosieres med personopplysningene dine eller de kan innhente opplysninger, inkludert personopplysninger, om dine nettaktiviteter over tid og over ulike nettsteder og andre tjenester på nett. De kan bruke disse opplysningene for å tilby deg interessebaserte (om opptreden) annonser eller annet målrettet innhold.

Vi kontrollerer ikke denne sporingsteknologien fra tredjeparter, ei heller hvordan den kan brukes. Dersom du har spørsmål om en annonse eller annet målrettet innhold, bør du kontake den ansvarlige tilbyderen direkte.

Hvordan vi brukeropplysningene dine

Vi bruker opplysninger som vi innhenter om deg eller som du oppgir til oss, inkludert hvilken som helst personopplysning:

 • a. for å presentere deg nettstedene våre og innholdet deres.
 • b. for å tilby deg informasjon, produkter eller tjenester du etterspør fra oss.
 • c. for å oppfylle hvilken som helst annet formål du oppgir dem for.
 • d. hjelpe å effektivisere operasjoner som gjelder markedsføring og nettverksverter, og å forbedre kvaliteten på brukeropplevelsen hos ICF Technology, Inc.
 • e. for å gi deg meldinger om kontoen din, inkludert meldinger om utløp og fornyelser.
 • f. For å utføre pliktene våre og opprettholde rettene våre som følger av kontrakter inngått mellom deg og oss, inkludert fakturering og innkreving.
 • g. for å informere deg om endringer på nettstedene våre eller ved produkter eller tjenester vi tilbyr gjennom dem.
 • h. for å tillate deg å delta i interaktive deler av nettstedet vårt.
 • i. på andre måter vi kan beskrive når du oppgir opplysningene.
 • j. for andre formål med ditt samtykke.
 • k. for å etterkomme relevante lover, regelverk, forordninger, regler, direktiver eller statutter.

Dersom IP-adressen din indikerer at du er i Den europeiske union eller i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet, bruker vi ikke e-postadressen eller andre personopplysninger for å sende markedsføringsmeldinger eller kommersielle meldinger uten ditt samtykke.

Men dersom du valgte å samtykke til å motta markedsføringsmateriale fra oss, muligens når du opprettet kontoen din, merk at vi kan bruke opplysningene dine for å kontakte deg om varer og tjenester som tilhører deg selv og tredjeparter som kan interessere deg. Dersom du ikke ønsker at vi bruker opplysningene på denne måten, vennligst kryss av i den relevante boksen for å velge bort dette. Du finner boksen i skjemaet for kontoopprettelse på nettstedene våre eller nederst på e-poster med markedsføring du mottar fra oss. Du kan også velge bort dette ved å sende en e-post til compliance@icftechnology.com.

Du godkjenner og godtar uttrykkelig og tydelig at e-postadressen eller andre typer kommunikasjon med deg kan brukes for å sende deg tilbud, informasjon eller andre kommersielle e-poster eller andre typer kommunikasjon. Du kan fjerne deg selv fra slike e-postlister når som helst ved å følge instruksene som sendes som en del av slike e-poster.

Rettsgrunnlag for behandling (for EØS-brukere)

Dersom du er en person i Det europeiske økonomiske samarbeidsområde (EØS), innhenter og behandler vi informasjon om deg kun hvor vi har et rettslig grunnlag for å gjøre dette i henhold til gjeldende EU-lovverk. Rettsgrunnlaget kommer an på tjenestene du bruker og hvordan du bruker dem. Dette betyr at vi kun innhenter og bruker opplysningene dine der hvor:

 • a. vi trenger dem for å tilby deg tjenestene du etterspurte, inkludert for å drive tjenestene, tilby kundeservice og personlig tilpassede funksjoner og for å beskytte sikkerheten til tjenestene, noe som inkluderer all den nødvendige behandlingen for å kunne oppfylle kontrakten(e) vår(e) med deg,
 • b. de oppfyller rettmessige interesser som ikke er av større betydning enn dine personvernrettigheter og -interesser, som for eksempel for forskning og utvikling, for å markedsføre og promotere tjenestene, og for å beskytte våre lovbestemte rettigheter og interesser,
 • c. du samtykker i at vi gjør dette for et spesifikt formål, eller
 • d. vi må behandle opplysningene dine for å etterkomme en juridisk plikt.

Dersom du har samtykket i at vi kan bruke opplysninger om deg for et spesifikt formål har du rett til å ombestemme deg på hvilket som helst tidspunkt, men dette vil ikke påvirke behandling som allerede har funnet sted. Hvor vi bruker opplysningene dine fordi vi eller en tredjepart (f.eks. arbeidsgiveren din) har en legitim interesse for å gjøre dette, har du rett til å protestere mot denne bruken selv om dette, i noen tilfeller, kan bety at du ikke lenger kan bruke tjenestene våre.

Plassering av opplysningene dine

Alle opplysninger, inkludert personopplysninger om deg som beskrevet i denne personvernerklæringen, er lagret i Amerikas forente stater (USA).

Oppbevaring av personopplysningene dine

Vi oppbevarer personopplysningene dine for en periode som er nødvendig for å oppfylle formålene som fremstilt i denne personvernerklæringen, med mindre en lengre oppbevaringsperiode er nødvendig eller tillatt ved lov.

Videreformidling av personopplysningene dine

Vi kan videreformidle samlede (dvs. anonymisert) opplysninger om brukerne våre, og informasjon som ikke identifiserer enkeltpersoner, uten begrensninger.

Vi kan videreformidle personopplysninger som vi innhenter eller du oppgir som beskrevet i denne personvernerklæringen:

 • a. til våre datterforetak og partnere.
 • b. til eksternt personale, tjenesteytere og andre tredjeparter vi bruker for å støtte virksomheten og som er bundet av kontraktsforpliktelser for å holde personopplysninger konfidensielle og kun bruke dem for de formål vi videreformidler dem for.
 • c. til en kjøper eller annen etterfølger ved en sammenslåing, avhending, omstrukturering, omorganisering, oppløsning eller annet salg eller overføring av deler eller alt av eiendeler som tilhører ICF Technology, Inc. enten som en igangværende bedrift eller som del av konkurs, avvikling eller lignende saker, hvor personopplysninger ICF Technology, Inc. har om brukerne av nettstedene våre er blant eiendelene som overføres.
 • d. for å oppfylle formålet du oppgir dem for. For eksempel, dersom du gir oss en e-postadresse for å benytte deg av funksjonen «send e-post til en venn» på nettstedet vårt, eller kopierer en kollega i en forespørsel utført gjennom portalen vår, sender vi innholdet av denne e-posten/forespørselen og muligens din e-postadresse til mottakerne.
 • e. for andre formål formidlet av oss når du oppgir opplysningene.
 • f. med ditt samtykke.

Vi kan også videreformidle personopplysningene dine:

 • a. for å etterkomme en rettskjennelse, lov eller rettergang, inkludert for å svare på en anmodning fra myndighetene.
 • b. for å håndheve eller anvende våre Vilkår eller personvernerklæring og andre avtaler, inkludert for fakturering og innkreving.
 • c. dersom vi mener at videreformidling er nødvendig eller hensiktsmessig for å beskytte rettighetene, eiendom eller sikkerheten til ICF Technology, Inc. eller kundene våre, eller andre. Dette inkluderer utveksling av informasjon med andre selskap og organisasjoner med hensikt å beskytte mot svindel og reduksjon av kredittrisiko.

Alternativer for hvordan vi bruker og videreformidler opplysningene dine

Vi bestreber å tilby deg ulike alternativ når det gjelder personopplysningene du oppgir til oss. Vi har opprettet mekanismer for å gi deg følgende kontroll over opplysningene:

 • a. e-poster med markedsføring Du kan se over og endre personopplysningene dine i markedsføringssystemene våre ved å benytte deg av funksjonen for å avslutte abonnementet, som du finner i e-postene våre med markedsføring.
 • b. sporingsteknologi og annonser. Du kan stille inn nettleseren din til å avslå alle eller noen informasjonskapsler, eller til å varsle deg når informasjonskapsler blir sendt. Dersom du deaktiverer eller avslår informasjonskapsler, kan det være at noen deler av nettstedene våre ikke er tilgjengelige eller fungerer på riktig måte.
 • c. tilbud fra Selskapet Dersom du ikke ønsker at Selskapet bruker kontaktinformasjonen din for å promotere tjenestene våre, kan du velge bort dette ved å ta bort krysset i den relevante boksen plassert i skjemaet vi bruker for å innhente informasjonen din (bestillings- eller registreringsskjemaet), eller på et annet tidspunkt ved å sende oss en e-post om din forespørsel til compliance@icftechnology.com. Dersom vi har sendt deg en e-post med tilbud, kan du sende oss en e-post tilbake hvor du ber om å utelates fra fremtidige e-poster eller bruke funksjonen for å velge bort dette i e-posten.

Tilgang til og korrigering av opplysningene dine

Du har rett til å be om opplysninger angående personopplysningene vi har om deg. ICF Technology, Inc. gir deg muligheten til å holde personopplysningene dine riktige og oppdaterte. Ta kontakt med oss dersom du på noe tidspunkt ønsker at ICF Technology, Inc. skal korrigere, slette eller begrense behandlingen av personopplysningene dine, eller dersom du ønsker å motta en bekreftelse på om hvorvidt personopplysningene dine blir behandlet av ICF Technology, Inc., få tilgang til personopplysningene dine, utøve retten din til dataportabilitet eller trekke tilbake samtykket ditt til databehandling.

Vi vil gjøre vårt beste for å respektere personvernrettighetene dine og for å gi deg tilgang og kontroll over opplysningene dine. Du kan utføre hvilken av de følgende anmodningene vedrørende opplysningene dine ved å kontakte oss på compliance@icftechnology.com:

 • a. Få tilgang til og se gjennom opplysningene dine.
 • b. Korriger opplysninger eller be om at vi sletter noen eller alle av dem.
 • c. Få kopier av opplysningene dine i et menneskelesbart format eller og/eller et maskinlesbart format som lar deg importere dem til en annen programvare.
 • d. Nekt oss å bruke eller behandle opplysningene dine.

Merk at vi bruker et system for differensiell sikkerhetskopiering. Dette betyr at vi ikke kan slette de spesifikke opplysningene dine fra backupene våre. Vi kan ikke slette personopplysningene dine uten og samtidig slette brukerkontoen din. Vi kan ikke ta hensyn til en forespørsel om å endre eller slette opplysninger dersom vi tror at endringene eller slettingen kan føre til brudd på en lov eller et lovfestet krav, eller gjøre at opplysningene blir feil.

Internasjonale overføringer av opplysninger

Nettstedene våre er driftet på nettserverne våre i USA. Dersom du befinner deg utenfor USAs jurisdiksjon, for eksempel i Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet (EØS-avtalen) / Den europeiske union («EU»), godkjenner du at når du oppgir personopplysninger eller ved annen tilgang til nettstedet vårt utgjør ditt samtykke til overføring av slike data/opplysninger, inkludert personlige data, til USA, en jurisdiksjon som ikke kan tilby samme nivå av personvern som lovene i hjemlandet ditt. Vi har imidlertid prosedyrer på plass som sørger for at opplysningene dine er beskyttet, inkludert personopplysningene dine.

Sikkerhet

Vi har iverksatt tiltak som skal beskytte personopplysningene dine fra utilsiktet tap og fra ulovlig tilgang, bruk, endring og videreformidling. Alle opplysninger du oppgir til oss er lagret på sikre servere bak brannmurer. Sikringen av opplysningene dine avhenger også av deg.

Hvor vi har gitt deg (eller hvor du har valgt) et passord for tilgang til visse deler av nettstedene våre, er det ditt ansvar å holde dette passordet konfidensielt. Vi ber deg om å ikke dele passordet ditt med noen. Vi anmoder deg å være forsiktig når det gjelder å gi fra deg opplysninger i offentlige områder på nettsteder, inkludert chatte-rom som beskrevet under. Opplysningene du deler i offentlige områder kan ses av alle brukerne av nettstedene.

Dessverre er ikke overføring av opplysninger over internett helt sikkert, og selv om vi gjør vårt beste for å beskytte personopplysningene dine, kan vi ikke garantere sikkerheten til personopplysningene overført til nettstedene våre, spesielt datamaskinen du benytter for å bruke nettstedene våre. Enhver overføring av personopplysninger er på eget ansvar. Vi står ikke ansvarlig for omgåelse av personverninnstillinger eller sikkerhetstiltak beskrevet i denne personvernerklæringen, som finnes på nettstedene våre eller angitt i våre Vilkår.

Informasjonskapsler

Nettleseren din tilbyr såkalte informasjonskapsler, som – dersom du tillater bruken av disse – lagrer små mengder av data på datamaskinen din om besøket ditt på nettstedene våre. Informasjonskapsler hjelper oss å fange opp hvilke funksjoner og elementer du liker best. Og når du besøker nettstedene våre igjen, kan informasjonskapsler gi oss mulighet til å tilpasse innholdet vårt i henhold til dine preferanser. Informasjonskapsler forteller oss imidlertid ikke noe om deg personlig med mindre du spesifikt gir oss ekstra informasjon.

Informasjonskapsler på nettstedene våre etter kategori:

 • • Helt nødvendige informasjonskapsler – Disse informasjonskapslene er helt nødvendige for å la deg bevege deg rundt på nettstedet og bruke de ulike funksjonene, som for eksempel å få tilgang til sikre områder på nettstedene våre.
 • • Informasjonskapsler for sporing av ytelse – Disse informasjonskapslene, inkludert informasjonskapsler fra Google Analytics, innhenter anonyme opplysninger på besøkte nettsteder. Google Analytics lagrer opplysninger om sidene du besøker, hvor lenge du er på siden, hvordan du kom dit og hva du trykte på. Denne informasjonen innhentes via en etikett for JavaScript på nettstedene våre og er ikke knyttet til identifiserbare personopplysninger. Ved å bruke nettstedene våre, godtar du at vi kan plassere disse type informasjonskapsler på enheten din. Disse informasjonskapslene innhenter opplysninger om hvordan besøkende bruker et nettsted, for eksempel, hvilke sider besøkende oftest går inn på. Disse informasjonskapslene innhenter ikke opplysninger som identifiserer en besøkende. Alle opplysningene disse informasjonskapslene innhenter er i samlet form og derfor anonyme. De er kun benyttet for å forbedre hvordan et nettsted virker.
 • • Informasjonskapsler relatert til funksjonalitet – Disse informasjonskapslene husker valg du har tatt for å kunne forbedre opplevelsen din. Ved å bruke nettstedene våre, godtar du at vi kan plassere disse type informasjonskapsler på enheten din. Disse informasjonskapslene gjør at nettstedene husker valg du har tatt og kan gi deg forbedrede og mer personlige funksjoner. Opplysningene disse informasjonskapslene innhenter kan anonymiseres og de kan ikke spore aktiviteten din på andre nettsteder.
 • • Informasjonskapsler relatert til annonser – Disse informasjonskapslene brukes for å levere annonser som er mer relevante for deg og dine interesser. De brukes også til å begrense antall ganger du ser en annonse, i tillegg til hjelp til å måle effektiviteten av en reklamekampanje. De plasseres vanligvis av et reklamenettverk med tillatelse fra nettstedets operatør. De husker at du har besøkt et nettsted og denne informasjonen deles med andre organisasjoner som for eksempel annonsører. Ganske ofte vil informasjonskapsler relatert til annonser knyttes til funksjoner på siden, noe som tilbys av den andre organisasjonen.

Du har også valg når det gjelder informasjonskapsler. Ved å endre nettleserinnstillingene, kan du velge å godta alle informasjonskapsler, å bli informert når en informasjonskapsel legges igjen, eller avvise alle informasjonskapsler. Merk imidlertid at dersom du avviser noen eller alle informasjonskapsler vil opplevelsen din på nettstedene våre og på andre sider på hele verdensveven være ufullstendig. Noen sider krever informasjonskapsler for å fungere, slik som de med funksjoner for e-handel. I tillegg, dersom du ikke tillater informasjonskapsler, vil du ikke kunne dra nytte av levering av personlig tilpasset innhold som vi eller andre internettsider tilbyr.

Chatter og forum

Dette stedet gjør chatter tilgjengelige for brukerne. Husk at informasjon som oppgis på disse stedene blir offentlig informasjon, og du bør utvise forsiktighet når du beslutter å oppgi personopplysninger. Dersom du oppgir e-postadressen din i en chat eller et forum, kan du motta uønskede e-poster eller søppelpost. Vi kan ikke beskytte personvernet av opplysninger du velger å oppgi på nettet på denne måten og du må gjøre dette forsiktig og på egen risiko.

Uønskede e-poster du har mottatt

ICF Technology, Inc. sender ikke uønskede e-poster til noen som har bedt oss om å ikke kontakte dem. Alle nyhetsbrev vi sender er kun sendt til de som er aktive medlemmer av nettstedet. For å slutte å motta e-poster eller nyhetsbrev fra ICF Technology, Inc., følger du instruksjonene i selve e-posten eller nyhetsbrevet eller sender en forespørsel om å avslutte abonnementet til Support (kundeservice).

ICF Technology, Inc. tolerere ikke søppelpost fra partnere eller chat-verter som annonserer på nettsidene våre. Søppelpost fra partnerne våre er forbudt i henhold til våre Regler for akseptabel bruk. Noen pålitelige partnere kan sende e-post til et medlem for å presentere spesielle tilbud til medlemmene våre. Videre, i følge de publiserte retningslinjene våre, dersom ICF Technology, Inc. blir gjort oppmerksom på at en kunde eller partner bryter loven eller Regler for akseptabel bruk, forbeholder ICF Technology, Inc. seg helt og holden retten til å vedta disiplinærtiltak. Våre disiplinære tiltak kan omfatte: fjerning av filer som bryter med våre Regler for akseptabel bruk fra serverne våre, utvisning av kunden fra programmet ICF Technology, Inc., oppsigelse av tjenester fra ICF Technology, Inc., og tap av alle provisjoner.

Kontakt

Den behandlingsansvarlige for opplysningene dine er:

 • ICF Technology, Inc.
 • PO Box 21508
 • Seattle, WA 98111
 • compliance@icftechnology.com

Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen, kontakt vår ansvarlige for personvern på dpo@icftechnology.com og oppgi navnet ditt, innloggingsnavnet ditt på Streamate, og annen informasjon du måtte anse som viktig.

Klager

Dersom du mener ICF Technology, Inc., kan ha begått et brudd på personvernloven eller andre lover, kan du kontakte vår ansvarlige for personvern som vil undersøke klagen og gi deg informasjon om hvordan den vil bli behandlet.

Dersom du ikke er fornøyd med måten ICF Technology, Inc. har behandlet klagen din, har du rett til å klage til instansene som er ansvarlige for personvern i landet ditt. Du kan også henvise saken til en kompetent domstol.

Revideringer av denne personvernerklæringen

ICF Technology, Inc. reserverer seg retten til å endre denne personvernerklæringen fra tid til annen. Dersom vi utfører vesentlige endringer i hvordan vi behandler personopplysningene til brukerne våre, varsler vi deg gjennom en melding på hjemmesiden til selskapets nettsted, via e-post, eller når du logger inn for å bruke portalen vår. Vennligst sjekk personvernerklæringen ofte og spesielt før du oppgir nye personopplysninger på nettstedene våre. Alle revideringer av denne personvernerklæringen vil legges ut på nettstedene våre via en lenke på hjemmesiden. Vi viser også datoen for ikraftsettelse av denne personvernerklæringen nederst på denne siden.

Dato for ikraftsettelse: 24. mai 2018